Bemutatkozás

Csapatunk az igényes, kulturált, szabadtéri/outdoor szórakoztatás megvalósítása érdekében jött létre. A QUAD-ok és az EXTRÉMHINTA sikerét követően első trükkös bringáink 2009-ben kezdték meg közönséghódító útjukat. Csaknem bármilyen körülmények között, füvön, aszfalton, bójákkal kijelölt pályán próbálhatók ki a trükkös érdekességek. A közönségnek és a véget nem érő bringaötleteknek köszönhetően újabb és újabb egy-, két- és háromkerekűek jelennek meg palettán.

„Guruló” érdekességeink bármely rendezvény csúcspontját jelenthetik. Találja meg kedvencét folyamatosan bővülő bringaparkunkban, ahol jelenleg 15 fajta trükkös kerékpár található! Képek, videók és további információk ITT elérhetőek!

Az országban elsők között ismertettük meg a quadozás, a quad túrák felejthetetlen élményét. A rendezvények, csapatépítések és túrák hangulata bizonyította a quadok közösségépítő erejét. Napjainkra elértünk oda, hogy egy egész quad flottát tudunk biztosítani a szórakozni kívánóknak. További képekért, videókért kattintson IDE!
 

Akiknek még mindig marad energiájuk, azok további játékokat találnak nálunk. Összemérhetik tudásukat erőmérős kötélhúzásban vagy távcsöves puskával ejthetik el a zsákmányukat, a rejtőzködő fémvadakat.