"Trükkös Bringás" Csapatunk 2003-ban az igényes, kulturált szórakoztatás megvalósítása érdekében jött létre. Saját fejlesztésű játékainkat kínáljuk családi napokra, vállalati rendezvényekre, sportnapokra, gyereknapra. Egyedi eszközeink nagyon népszerűek kicsik, kamaszok és felnőttek körében egyaránt. Csapatversenyekre, egyéni feladatokra, ügyességi és koncentrációs játékokra várjuk a résztvevőket. Mindenkinek mosolyt csalunk az arcára. Igaz ez a játékokat használókra és a közönségre egyaránt. Hiszünk a játékaink közösségépítő erejében.

Megterveztük és megalkottuk vendégeink legnagyobb örömére az (egyedi építésű) Trükkösbringa parkunkat. Kézzel-lábbal működtetett "nem normális" bringáink bármely rendezvény csúcspontját jelenthetik. Jelenleg 43 féle trükkösbringa közül választhatsz. Több típusból kettő is készült.

Következő meglepetésünk a "Gigabike". Az ország egyetlen óriás kerékpárja! A 3méter átmérőjű (párhuzamos elrendezésű) kerekek közé ketten ülhetnek, akik lábpedáljaik tekerésével haladhatnak, kanyarodhatnak, vagy helyben megfordulnak. Tökéletes összhangot kíván a pártól.

Bringáink mindegyike emberi erővel működik.

Közben elkészült az önjáró szivacslabda-kilövő játékunk. A "Bombastic" nevet kapta. Csúcs ez a kétszemélyes gépezet! A hátul ülő "parancsnok" jobb és bal botkormány segítségével irányít, míg utasa céloz és szivacslabdát lő ki a telepített célokra. Gyep kímélő hajtással séta sebességgel haladhat.

Többek között még a quadozás élményét tettük elérhetővé 10-99 éves korig.

Extrémhinta játékunkat egy népszerű kalandpark üzemelteti 2021-óta.

Eszközeink elkészítése során fokozottan figyeltünk arra, hogy azokat mindenki biztonságosan és egyszerűen tudja használni. Játékaink érvényes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Képzett animátoraink fokozottan ügyelnek a résztvevők biztonságára, testi épségére, valamint bátorítják őket a játékra. A rendezvényszervezésben szerzett 20 éves tapasztalatunkkal rugalmasan igazodunk megrendelőink igényeihez. Kitelepülésünk Soprontól Záhonyig tart.

Tekintse meg weblapunkat a www.trukkosbringak.hu címen illetve kérje ajánlatunkat az info@trukkosbringak.hu email címen, vagy hívjon minket a +36 20 3182668 telefonszámon!

Üdvözlettel: Tóth Jenő kreatív vezető