Bombastic

Az önjáró szivacslabda ágyú.

Emlékezeteset szeretne alkotni?

Szórakozni és szórakoztatni szeretne?

Egyedivé szeretné varázsolni rendezvényét?

Válassza legújabb játékunkat, a világon egyedülálló BOMBASTIC-ot.

A kétszemélyes játék egyszerre biztosít szórakozást mindkét utasának. Az elől ülő (tüzér) az ágyút kezeli, szivacslabdát lő ki. A hátul ülő a vezető. Neki sincs könnyű dolga a botkormánnyal.

A szivacslabda ágyú akkor lép működésbe, ha a töltényűrbe belehelyezzük a szivacslabdát és a markolaton lévő nyomógombot megnyomjuk. Manőverezés közben is lőhetünk, akár sorozatot is. A területre kihelyezett ötletes tárgyakra vagy egyéb kitalációkra lőhetünk. Kérésre feliratozott, hazavihető labdákat biztosítunk. Nincs baleset veszély! A szivacslabdával bármit célba vehetünk.

A hátul ülő feladata a játék irányítása a botkormány segítségével. A jármű kormányzása a hátsó kerekek sebességkülönbségével valósítható meg. Kanyarodáskor a kerekeken haladási irányukban változó húzóerők hatása érvényesül, sőt a futásirányuk is megváltozhat. Helyben fordulásra is képes.

Nézze meg rövid ismertető videónkat: http://www.youtube.com/watch?v=pGoiyQTJC50

A BOMBASTIC bármilyen rendezvény, promóció, családi nap csúcspontja lehet. Az Ön igénye szerint találjuk ki a játék célját, használati módját.

Csapatépítés esetén: A két játékos együttes munkája ér a legtöbbet. A felépített állomások „megoldása” szivacslabda segítségével az ügyességi pályán. Pl.: bábuk ledöntése, sziluettek eltalálása, ablakon belövés, legtöbb lövés leadása adott idő alatt, sorozatban lövés, stb... Nem lövünk, csak vezetünk egy ügyességi pályán. Nem lövünk, csak szállítunk valamit vagy valakit az ügyességi pályán.

Családi nap esetén: Kijelölt útvonalon, területen ügyeskedés. Szülő gyermekével, két felnőtt, barátok, stb…

Céges promóció, reklámtevékenység esetén: felzászlózva, feliratos labdák lövöldözése, konfetti kilövés,stb….Egyhelyben is használható csak labdaágyúzásra, célba lövésre.

Üzemeltetésre alkalmas területek: Gyepkímélő hajtásrendszerének köszönhetően „védett” környezetben is bevethető. Aszfalt, térkő, műkő, ősgyep, rét, műfű, sportpálya, golfpálya, sportcsarnok, salakos pályák és egyéb közlekedésre alkalmas területek.

Műszaki paraméterek:

  • Üzemanyag: Benzin
  • Sebessége: 0-5,6 km/h (séta)
  • Hossz: 195 cm
  • Szélesség: 103 cm
  • Magasság: 120 cm
  • Ülésmagasság: 87 cm