Airwheel – a jövő járműve

Az Airwheel több mint egy hordozható nulla-emissziós környezetbarát jármű: mi magunk vagyunk. Úgy halad, ahogy mozgunk vele és oda visz el, ahová csak szeretnénk, legyen az egy távolinak tűnő hegytető vagy éppen szűk városi terep.

Az AirWheel S sorozata  különleges, mert a hasonló eszközökhöz képest jóval kisebb a súlya, mindössze 22kg. Innovatív megoldások segítik a használót:  a távkapcsolós kulcs, a profi világítás, az informatív kijelző, az akár 44 km-es hatósugár egy ekkora eszközzel. Bárki tudja használni.

Nem szükséges egyensúlyozni vele, csupán picit előre kell dőlni és megy, ha visszaállunk függőlegesbe, fékez, megáll, és akár el tudunk indulni hátrafelé. A kar enyhe jobbra-balra húzásával lehet kanyarodni, vagy akár talpon megfordulni. Jó vele menni.
 
Nem csak csapatépítő tréningek és baráti összejövetelek szórakoztató programjául, hanem egyéb célú rendezvények, fesztiválok, koncertek hasznos eszközéül is szolgálhat az AirWheel S3. Ahol élményekben és vidámságban gazdag program vagy hatékony és gyors közlekedési eszköz szükséges onnan nem hiányozhat az Airwheel.

Helyigény: Lehetőleg sík, aszfalttal borított vagy füves, tiszta terület

 

AirWheel S3 műszaki paraméterek

Menetkész tömeg:  mindössze 22 kg
Akkumulátor: 520 Wh lithium
Motor: 1000 W 
Egy töltéssel: 40 km (A hatótávolság függ a sebességtől, a felhasználó súlyától, az útminőségtől, az emelkedési szögtől és a hőmérséklettől)
Végsebesség:  18 km/h, automatikus leszabályozással
Hegymászási képesség: 15 fokos lejtő
Méretek:  1280 x 613 x 587 mm
Kerék:  360 mm szeleppel ellátott fújós kerék (x2)
Fék:  mágneses fék, testsúly áthelyezéssel vezérelve
Terhelhetőség: 120 kg